Zin in een super bijzonder broodje voor de lunch? Probeer dit broodje rosbief met truffelmayonaise en Parmezaan! Super makkelijk te maken en ongelooflijk lekker. Dit luxe broodje rosbief is een ware traktatie voor al je zintuigen. Een knapperig broodje met een heerlijke combinatie; dat is genieten! Dit is ook weer een favorietje bij ons thuis.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Snij het brood in dikke plakken.
Rooster het brood onder de grill of in de pan.
Bestrijk de toasts royaal met truffelmayonaise.
Beleg elke toast met 3 lapjes rosbief.
Meng een handje rucola met 1 eetlepel olijfolie.
Verdeel de rucola over de toasts.
Druppel op elke toast een lepel groene pesto.
Rasp er verse Parmezaan of Grana padano over.
Werk af met een beetje peper.
Smakelijk.
Tips:
Dit broodje is het lekkerst zo afgewerkt met enkele druppels verse pesto. Zelfgemaakt kan natuurlijk ook. Dat doe je zo.
Je kan dit broodje ook met lapjes carpaccio maken.
Bereidingstijd:
Dit lekker broodje rosbief zet je op 10 minuten op tafel. Alles staat zo klaar.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments