Verwen jezelf en je gasten met een verrukkelijke dip van gegrilde paprika's.
Deze dip combineert de zoete, rokerige smaak van gegrilde paprika's met romige kaas. Deze smeuïge en smaakvolle dip is eenvoudig te maken en voegt een kleurrijke en smaakvolle twist toe aan elk feestje. Deze dip is perfect om te serveren met chips, crackers, versgebakken brood of knapperige groenten.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Giet 1 bokaaltje gegrilde paprika af.
Mix dit met 100 g natuurkaas, 150 g feta, 40 g pittige gemalen kaas, zout en peper.
Als je fan bent van koriander, mix je er een handje van bij.
Doe dit in een vuurvast schaaltje en zet even in de oven / bij de bbq / in de pizzaoven / op de ofyr.
Serveer met nachos of buggles (kaas).
En dippen maar.
Smakelijk
Voor de thermomixvrienden:
Doe alles in de beker en mix 10 seconden op stand 6. Als je het fijner wenst, dan kies je een hogere stand.
Tips:
Je zal het ook met zelf gegrilde paprika ook maken.
Je kan de koriander weg laten of vervangen door enkele takjes peterselie.
Je mixt het zo grof of zo fijn als je zelf wenst.
Bereidingstijd:
Deze dip is op 1 minuut gemaakt. Nog 5 minuten op de bbq of in de voorverwarmde oven, en je kan genieten.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments