Héérlijk zelfgemaakte eiersalade. Met een crunch. Met deze magere baconreepjes geef je een zeer smaakvolle toets aan je eiersalade. Hij is ook heel lekker op een toastje. De eiersalade kan dus ook bij het borrelen goed smaken.
Ingrediënten
Bereidingswijze:
Kook 3 eieren in 8 minuten hard. Koel af.
Plet de eieren.
Voeg 1 eetlepels (Griekse) yoghurt, 2 eetlepels mayonaise en 1 koffielepel mosterd toe.
Voeg 2 eetlepels geknipte bieslook toe.
Kruid met een beetje peper.
Bak 100 g magere baconreepjes in een droge pan krokant. Laat ze even afkoelen.
Voeg de baconreepjes bij de eieren.
Meng goed.
Smakelijk
Tips:
Je kan de eiersalade met bacon op toast of brood eten. En hij is ook lekker op een aperitieftoastje.
Bereidingstijd:
Je kan deze eiersalade met bacon op 12 minuten op tafel zetten.
Veggie?
Je kan deze eiersalade perfect veggie maken.
Mealprep:
Je kan de eiersalade tot 2 dagen afgedekt in de koelkast bewaren.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments