Geniet van een heerlijke en gemakkelijke dip die perfect is voor elke gelegenheid. Deze dip combineert romige roomkaas met pittige Mexicaanse salsa en frisse koriander, wat resulteert in een smaakvolle snack die je met tortilla chips kunt serveren.
Dit is 1 van onze favoriete aperitiefhapjes. En geloof ons, ook van vrienden en familie.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Strijk met een lepel een kuipje witte roomkaas op een bord.
Doe hierover een potje Mexicaanse salsa.
Knip er een half bosje koriander over.
Serveer met Doritos of met Bugles zodat je lekker met de chips door alle lagen kan heen gaan.
Geniet.
Tips:
Je kan hem uiteraard ook zonder koriander maken.
Geen fan van koriander? Weetje: onze kinderen hebben het zo leren eten. Het is echt te lekker om af te blijven, dus je blijft maar dippen. En er zat toch al eens een stukje van een blaadje of een steeltje bij. Plus, we eten dit echt vaak. Komt dan helemaal goed. Spijtig, want nu moeten we delen.
Wij vinden het met die dip van op de foto echt het lekkerst. Je kan hem ook in pikant verkrijgen.
Bereidingstijd:
Deze lekkere Mexicaanse dip zet je op 2 minuten op tafel. Dit is ook een leuke voor de (klein) kinderen om te maken.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments