Deze Belgische klassieker op een lekker toastje kan heel veel mensen bekoren. Steak tartaar in een mini versie, dat hapt gezellig weg.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Snij 200 g steak / filet pur in blokjes of vraag het je slager. Zie tip.
Meng 1 el mayonaise met1 kl mosterd, 1 kl Worcestershire saus, 1 tl Tabasco, 6 kleine fijn gesneden augurkjes, 10 fijn gesneden opgelegde witte ajuintjes, 2 kl fijngehakte kappertjes, eventueel groene kruiden als peterselie en / of bieslook, zeezout, peper, 1 el goede olijfolie. Meng goed.
Meng het vlees met de saus.
Proef wat jij nog mist.
Serveer op een lekker chipsje of cracker naar wens. Die van op de foto vinden wij lekker.
Smakelijk
Tips:
Snij de steak zo fijn / grof zoals je hem zelf het lekkerst vindt.
Je kan de steak tartaar ook in een mooi glaasje serveren.
Je kan er ook een lepelhapje van maken.
Bereidingstijd:
Deze steak tartaar zet je op 10 minuten op tafel.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments