Lekkere Italiaanse smaken in een wrap, dat is driedubbel genieten. Lekker als lunch, met wat extra tomaten ook als avondmaal. En als je ze in plakjes snijdt, heb je een heerlijk aperitiefhapje.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Snij de mozzarella en tomaatjes in schijfjes. Fijn of grof, net wat je lekker vindt.
Rooster de pijnboompitten kort in een droge pan.
Beleg de wraps naar believen met een laagje pesto, stukjes mozzarella, rucola, pijnboompitten, geraspte parmezaan, zongedroogde tomaatjes en parmaham.
Rol ze strak op.
Smakelijk.
Tips:
Je kan deze wraps maken met al wat je lekker vindt.
Je kan de wraps ook in kleine stukjes snijden, en dan kunnen ze perfect dienen als aperitiefhapje.
Veggie?
Je kan uiteraard het vlees weglaten en ze ook in een veggie variant maken.
Mealprep
Je kan deze wraps perfect de avond voordien al maken. Als je ze luchtdicht verpakt, dan smaken ze de dag erna nog heerlijk.
Bereidingstijd:
Dit lekkers zet je op 10 minuten op tafel. Alles staat zo klaar.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
コメント