Al die smaken samen zijn geweldig! Dit smaakt echt heerlijk. En bij mooi weer kunnen wij dit wel alle dagen eten. Favoriet! Maak dus zeker genoeg, zodat er de dag erna nog van kan gesmuld worden.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Kook 500 g korte pasta beetgaar in water met zout en een bouillonblokje en snij intussen de rest. giet af. Spoel even kort.
Bak 250 g kippenblokjes met kipkruiden en kruiden naar wens.
Snij 2 paprika's in kleine stukjes.
Snij een lekkere appel in kleine stukjes.
Snij een rood uitje en een lenteui in kleine stukjes.
Knip 100 g gewassen rauwe spinazie in stukken.
Maak de saus van 10 el (Griekse) yoghurt met 2 el mosterd en 2 el honing en z+p.
Giet de pasta af en meng alles onder elkaar.
Smakelijk
Serveertips:
Wij deden nog peterselie en bieslook onder het sausje.
Heerlijk als maaltijd bij mooi weer.
Dit is ook lekker als bijgerecht bij een bbq. De kip moet er dan niet bij.
En maak gerust voldoende: ook de dag later is dit lekker als lunch. Voeg dan nog wat extra saus en eventueel tomaten toe.
Tips:
Ook lekker zonder de kip, maar voeg dan net wat meer zout en / of kruiden toe.
Voeg gerust meer saus toe indien je wenst.
Bereidingstijd:
dit staat op 10 minuten op tafel.
Comments