Dit is echt zomer en vakantie in je glas. Héérlijk genieten. En we hebben een heel snelle tip. En een gezondere tip waarbij je de mocktail moet plannen.
Bereidingswijze snelle versie:
Snij 1 perzik in dunne schijfjes.
Vul je glas voor de helft met ijsblokjes of crushed ijs.
Vul aan met Canady Dry of Ginger Ale.
Serveer met een takje munt en een paar schijfjes perzik.
Santé.
Bereidingswijze met thee:
Neem een kan met koud water en doe hierin 3 porties thee naar wens. Of gebruik 2 theezakjes. Wij doen al eens theezakjes met perzik. Of groene thee.
Laat de kan met thee 1 nacht in de koelkast trekken.
Snij 2 perziken in dunne schijfjes.
Laat ze nog een uur met de thee meetrekken in de koelkast.
Voeg eventueel honing of rietsuiker toe en meng goed om het op te lossen.
Vul je glas voor de helft met ijsblokjes of crushed ijs.
Serveer met een takje munt en een paar schijfjes perzik.
Santé.
Tips:
Je kan ook aan de slag met siroop van perziken. Kook dan 2 perziken in blokjes met 4 el honing of rietsuiker en 100ml water een paar minuten. Laat de hele nacht mee trekken. Kies of je het zeeft of niet. Meng dit mee bij de thee.
De thee wordt zo zoeter. Maar oogt wel troebel.
Bereidingstijd:
Bij de snelle versie zeg je op 5 minuten Santé.
De versie met thee moet je overnacht maken. Nadien is de mocktail snel afgewerkt.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments