Deze snelle pizza scoort altijd. En het leuke is, hij is lekkerder en sneller dan een gewone pizza. De Piadina bodem blijft een tijdje goed in de voorraadkast. En tonijn en tomaten ook. Dus ideaal voor een snelle hap.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 220°C.
Beleg de Piadina's met tomatensaus.
Beleg met tonijn uit blik.
Bestrooi met gemalen mozzarella.
Bak de Piadina 3 minuten op 200°C.
Meng een handje rucola met een lepel lekkere olijfolie.
Beleg de pizza met de rucola.
Garneer met enkele ringen rode ui.
Smakelijk.
Tips:
Je kan de Piadina best pas beleggen voor het eten. Dit kunnen je (klein)kinderen perfect zelf doen.
Je kan ook Pinsa gebruiken.
Je kan ook enkel de kaas gratineren.
Je kiest zelf of je tonijn in water of in olie gebruikt. Als hij maar een MSC label heeft.
Mealpreppen
Je kan alles klaar zetten en de tonijn alvast in de koelkast klaar hebben staan. Maar wij zouden de Piadina pas maken en afbakken net voor het eten.
Bereidingstijd:
Deze gemakkelijke pizza zet je op 12 minuten op tafel.
Комментарии