Een snelle pizza smaakt altijd. En wie van een krokante bodem houdt, moet deze zeker eens proberen. Die is perfect. Dan wordt dit een blijvertje.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Snij de courgette en aubergine in schijven.
Snij de rode ui in ringen. En de paprika in repen.
Gril de groenten in een (gril)pan in olie. Bestrijk ze voor het omdraaien ook met olie, met een borsteltje.
Kruid met z+p. Zet ze elke keer opzij en bak verder.
De champignons grillen wij ook kort, dat vinden we lekkerder, dan zijn ze minder droog op de pizza.
De rode ui grillen wij ook een minuutje in olie.
Verwarm de oven voor op 240°, hete lucht.
Bak het gehakt gaar en kruid het met wat je lekker vindt. Wij kiezen 1 tl italiaanse kruiden (rasta pasta) en 1 tl champignonkruiden. (karl otto van Mill&Mortar)
Neem (verse) tomatensaus die je lekker vindt. Of neem een brikje tomatensaus en kruid zelf bij.
Zet alles klaar. En beleg de Libanese broden zoals je een pizza zou beleggen. Ieder kiest wat ie lekker vindt.
Bestrooi met gemalen (pittige) kaas.
Bak 3 à 4 minuten in de warme oven op 220°
Smakelijk!
Tips:
Het leuke aan koken is dat alles zo wat kan. Beleg de pizza dus zeker met wat je lekker vindt.
Bereidingstijd:
Als je al tomatensaus hebt, of uit een pakje gebruikt, dan heb je echt op 10 minuten je pizza in de oven zitten.
Comments