We hebben een winnaar! Deze soep is zóóóóóó lekker!
Echt een feestje! Ze blijven bij scheppen, heerlijk!
Het is een mix van onze rode en gele paprikasoepen. Met smeerkaas, rode pesto en cashewnoten die de soep een natuurlijk romig karakter geven. Ja dat kan niet slecht zijn hè?
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Op het vuur:
Snij de ui en sjalot fijn en de paprika’s grof.
Stoof de ui en sjalot in 2 eetlepels olie.
Voeg de paprika’s toe en stoof ze even mee.
Zet de paprika’s onder water en voeg zout en 2 bouillonblokjes toe. (Kip en tuinkruiden)
Laat de soep 12 minuten koken.
Voeg 1 grote eetlepel pesto, 1 grote eetlepel smeerkaas en een handje cashewnoten toe.
Mix de soep goed met een stevige mixer.
Garneer eventueel nog met enkele druppels pesto en room.
Smakelijk
Voor de Thermomix vrienden:
Tips:
Je kan uiteraard ook oranje paprika's gebruiken.
Voeg basilicum en oregano toe.
Je kan een aardappel toevoegen en laten mee koken.
Bereidingstijd:
Deze paprikasoep staat op 15 minuten op tafel.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Commentaires