Halloween komt er aan dus het mag hier al wel eens wat zotter zijn. Deze spinnetjes zijn zo gemaakt van bladerdeeg en een worstje. En ze staan zo schattig op tafel. Geniet ervan!
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Snij de worstjes in 2.
Snij elke helft dwars door.
Maak aan beide kanten 3 insnedes zodat je langs beide kanten 4 pootjes hebt.
Rol het bladerdeeg uit.
Snij het bladerdeeg in reepjes van 1 tot 1,5 cm op 10 cm.
Wikkel in het midden rond elk stuk worstje een stukje bladerdeeg.
Kluts 1 ei met een scheutje melk en bestrijk het bladerdeeg met het eigeel.
Maak 2 oogjes van sesamzaad.
Bak de spinnetjes 20 minuten op 180°C.
Smakelijk.
Tips:
Deze bladerdeeghapjes zijn lekker met ketchup.
Je kan het bladerdeeg ook enkel met ei bestrijken.
Mealprep
Ze zijn de dag erop ook nog lekker.
Bereidingstijd:
Deze bladerdeegspinnetjes zitten op 10 minuten in de oven.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments