Dit is een heerlijk hapje, en dat zonder te koken. Het is echt de moeite waard, en je zal er veel complimenten mee oogsten. We kunnen er niet echt een naam voor verzinnen, dus als jij een idee hebt, laat het ons dan gerust weten.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Deze zijn het lekkerst en meest krokant als je ze nog vers kan maken:
Snij de feta in kleine blokjes.
Besmeer elk koekje met een laagje spread.
Leg enkele blokjes feta op het koekje.
Leg er wat garnaaltjes bij.
Leg er een paar sprietjes bieslook bij.
Geniet.
Tips:
Je kan dit best zo dicht mogelijk bij het opeten maken. De koekjes zijn het lekkerst als ze nog krokant zijn.
Een tip als je het van tevoren wil maken, is om dit hapje op een lepelhapje te maken. Je doet wat spread op een lepeltjes, met een blokje feta, wat garnaaltjes. En als je het hapje op tafel wil zetten, dan stek je er nog stukjes koek op.
Bereidingstijd:
Dit lekkers zet je op 5 minuten op tafel.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments