Dit is echt zomer op je bord. Zalig. Die smaken combineren zo lekker. Meer moet het voor ons niet zijn.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Zet de oven op grill stand.
Snij de perziken in schijfjes.
Snij een wit broodje of stokbrood in sneden van 1.5 cm.
Besmeer het brood eventueel met olie.
Gril het brood langs beide kanten bruin in de oven. Let op want dit kan snel gaan!
Zet alles op tafel en bereid dit vlak voor het eten.
Smeer Burrata op de gegrilde broodjes. Je kan dit mooi uitsmeren.
Beleg met de schijfjes perzik.
Serveer met Parmaham. Of laat het zo als je geen vlees wenst.
Bestrooi met een lekker zout.
Doe er wat balsamicocrème op.
Je kan er eventueel rucola of basilicum bij serveren.
Geniet!
Tips:
Je kan uiteraard ook (buffel)mozzarella gebruiken.
Nectarines kunnen uiteraard ook.
Het fruit mag gerust rijp zijn. Dan smaakt alles lekker smeuïg.
Bereidingstijd:
Dit lekkers zet je op 10 minuten op tafel.
Comments