Héérlijk zelfgemaakt. Wij hebben steeds een blikje tonijn in huis, en dan smul je snel van deze tonijnsalade. En stel dat je nog een beetje over hebt, is dat super goed. Want deze tonijnsalade is ook heel lekker op een toastje. Hij kan dus ook bij het borrelen goed smaken.
Ingrediënten
Bereidingswijze:
Kook 3 eieren in 8 minuten hard. Koel af.
Plet de eieren.
Voeg 2 eetlepels (Griekse) yoghurt, 2 eetlepels mayonaise en 1 koffielepel mosterd toe.
Voeg 2 eetlepels fijn gehakte zoetzure augurken toe.
Voeg 1 eetlepel fijn gehakte kappertjes toe.
Voeg 2 eetlepel geknipte bieslook toe.
Kruid met zout en peper.
Voeg 1 blikje tonijn uit blik toe. (Wij nemen tonijn op water.)
Meng goed.
Smakelijk
Tips:
Je kan de tonijnsalade op toast of brood eten. En hij is ook lekker op een toastje.
Je kan de tonijnsalade ook afwerken naar smaak met bv stukjes tomaat , komkommer, radijs, lenteui, hele kappertjes,....
Bereidingstijd:
Je kan deze tonijnsalade op 12 minuten op tafel zetten.
Comments