top of page
Foto van schrijverJoke & Félien

Dip met roomkaas en gerookte zalm

Bijgewerkt op: 14 jun.

Trakteer jezelf en je gasten op een luxe en smaakvolle dip met roomkaas, krokante stukjes paprika, frisse lente-ui en gerookte zalm. Deze dip is de perfecte combinatie van romige, knapperige en hartige smaken, ideaal om te serveren met knapperige chips of crackers, vers brood of groentesticks. Of je nu een feestje geeft of gewoon een gezellige avond thuis hebt, deze gemakkelijke dip zal zeker indruk maken.

Dit is een favoriet bij ons thuis!

Recept zomerse dip met chips, bislook, cocktail, paprika, lente ui, gerookte zalm en smeerkaas

Ingrediënten:

Ingrediënten voor zomerse dip met chips, bislook, cocktail, paprika, lente ui, gerookte zalm en smeerkaas


Bereidingswijze:

  • Snij een halve rode paprika in fijne blokjes.

  • Snij een halve gele paprika in fijne blokjes.

  • Snij een lenteuitje in fijne ringetjes.

  • Strijk met een lepel een kuipje witte roomkaas op een bord.

  • Doe hierover een dun laagje cocktailsaus.

  • Verdeel hierop de paprikablokjes.

  • Verdeel er het fijn gesneden lenteuitje over.

  • Knip er een goeie hand bieslook over.

  • Verdeel de zalm erover.

  • Serveer met Doritos, Bugles of lekkere toastjes, zodat je lekker met de chips door alle lagen kan heen gaan.

  • Geniet.

Tips:

  • Je kan deze loaded dip ook tussen een broodje eten.

  • Je kan de kaasdip ook met garnaaltjes maken.

  • Ook perfect om mee te nemen om mensen te verrassen.


Bereidingstijd:

Dit lekker dipje zet je op 5 minuten op tafel. Dit is ook een leuke voor de kinderen om te maken.


 

Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!

 

1.439 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page